Beauty Arrangementen

Verwen-arrangementen voor uzelf of om kado te geven.

Kom samen met uw partner, vriendin, moeder, buurvrouw etc.

Voorbeeld arrangement:

Lichaamspeeling, rug- en schoudermassage, lichaamspakking, gezichtsbehandeling en make-up.
Inclusief handdoeken, koffie/thee, sap en heerlijke lunch.

U kunt uiteraard ook zelf een arrangement samenstellen uit de prijslijst. Wij berekenen dan de korting voor u.

Waar u ook voor kiest, bij ons kunt u rekenen op vakkundigheid, professionele behandelingen, kennis van de produkten en een ouderwets goede service.

Prijslijst Beauty Arrangementen

Mannen

Written by:

Het is tegenwoordig heel normaal dat mannen meer aandacht aan hun uiterlijk besteden en een bezoek aan de schoonheidssalon hoort daar dan natuurlijk ook bij.

Om u een indruk te geven hoe een gezichtsbehandeling in zijn werk gaat een korte omschrijving:

– in de behandelkamer trekt u uw schoenen en uw bovenkleding uit

– u gaat op de behandelstoel zitten en u krijgt desgewenst een deken of een handdoek over uw lichaam

– eerst reinigen wij uw gezicht

– de eerste keer maken we een huiddiagnose om te beoordelen welke behandeling het beste voor uw huid is

– daarna wordt uw gezicht gescrubt om de dode huidcellen te verwijderen

– hierna gaat u onder het stoomapparaat

– na het stomen worden de eventuele meeëters en gerstekorrels verwijderd, en kijken we of uw ingegroeide baardharen heeft

– dan krijgt u een ontspannende gezichtsmassage, waarbij ook de nek-, borst- en schouderpartij gemasseerd worden

– daarna krijgt u een gezichts- en halsmasker. U kunt kiezen om wat te drinken tijdens het masker of om te blijven liggen

– na het masker wordt er een verzorgende crème aangebracht en is uw behandeling ten einde.
Naast deze gezichtsbehandeling hebben wij natuurlijk ook andere behandelingen voor u, bijv.:

– Ontspannende massage nek/rug/schouders

– Hot stone massages

– Handverzorging

– Voetverzorging

– Harsbehandeling rug en/of borst

Wilt u een afspraak maken of meer informatie, neem gerust contact met ons op 0181-324657

 

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

AlGEMENE INFORMATIE
Permanent make-up (PMU) is een blijvende verfraaiing van bijvoorbeeld wenkbrauwen, ogen en lippen. Door het inbrengen van speciale pigmenten in de huid, ontstaat er een blijvende cosmetische make-up die gemiddeld tussen de 1 en 4 jaar mooi van kleur in de huid blijft zitten. Daarbij is een natuurlijk eind resultaat altijd ons doel. Permanente make-up is een alternatief voor vrouwen en mannen die er ten allen tijden verzorgd uit willen zien, die een correctie nodig hebben of die allergisch zijn voor reguliere make-up.

KWALITEIT
Permanente make up word tegenwoordig in iedere prijsklasse gezet. Onze prijzen liggen gemiddeld en dat is niet voor niks. Er wordt gewerkt met het prachtige merk Biotek. Dit merk staat wereldwijd op nummer één en word gezien als het beste van het beste. Biotek heeft alle veiligheid certificaten die er bestaan op het gebied van permanente make up. De pigmenten staan er om bekend dat deze niet verkleuren naar rood of blauw tinten maar langzaam uit de huid verdwijnen wanneer deze niet meer bijgewerkt worden. Niet alleen de pigmenten zijn belangrijk voor een goed eind resultaat. Ook de machine en de naalden zijn belangrijk. Biotek onderscheidt zich van andere merken met hand gesmede naalden. Deze bezorgen de huid minder trauma als machinaal gemaakte naalden doordat deze makkelijker door de huid gaan en per keer meer pigment in brengen. Minder trauma betekend minder pijn en een beter eind resultaat. Wij kiezen voor het beste, u toch ook?

Permanente Make-up is een pigment aanbrengen vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele ultradunne naald die snel op ene neer gaat wordt er een huidvriendelijke vloeistof (pigment) in de huid gebracht. Wij van salon Every-Body maken alleen gebruik van goedgekeurde pigmenten.

Bij ons kunt u kiezen voor permanente make-up door middel van een machine of voor Microblading door middel van handmatig opzetten.

VOOR WIE IS PERMANENTE MAKE-UP GESCHIKT?
– Permanente make-up is geschikt voor vrouwen en mannen.
– Ook zeer geschikt voor personen met een gevoelige en/of allergische huid
– Als u geen tijd heeft, of wilt maken om u op te maken.
– Wanneer u dunne of geen wenkbrauwen heeft.
– Als u smalle lippen, vage contour lijnen of geen strakke liplijn heeft.
– Sportieve mensen die er toch verzorgd uit willen zien.
– Wanneer u verzorgd uit bed wilt stappen.
– Voor mensen met een allergie bij gewone make-up.
– U slechtziend bent, bril of lensdrager bent en het lastig is om u zelf op te maken.
– Wanneer u na een operatie littekens willen laten camoufleren.
– Wanneer u veel sport, zeker wanneer u veel zwemt.
– Wanneer u frequent naar de sauna gaat.

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?
De permanent make-up behandeling bestaat in de meeste gevallen uit 2 behandelingen. Voor de meeste klanten zijn 2 behandelingen ook voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Er wordt echter gewerkt met een levende huid en daarmee ook met verschillende huidtypen daarom kan het soms voorkomen dat er een 2e nabehandeling nodig is om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een intakegesprek om uw persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment te bespreken. Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Pas wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling.

Heeft u nog twijfels? Neem gerust contact op voor het maken van een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek zonder behandeling om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Vlak na de eerste behandeling is de kleur altijd donkerder dan het uiteindelijk eindresultaat, omdat de kleur zich nog moet ontwikkelen als gevolg van het huidvernieuwingsproces. Na de behandeling wordt er een verzachtende crème aangebracht. U krijgt een nabehandeling product mee (vaseline) voor thuisgebruik en een formulier waarop de nazorg vermeld staat.

Wij adviseren u de eerste 5 dagen een paar keer per dag de behandelde plekken met vaseline in te smeren.  Dit om korstvorming te voorkomen. Na 6 tot 8 weken wordt er nogmaals gepigmenteerd. Deze tweede behandeling is noodzakelijk voor een goed eindresultaat en om eventuele afstotingen weer op te vullen. Na de tweede behandeling is het resultaat op zijn best. Deze tweede behandeling zal ca. 1 uur in beslag nemen.

DOET EEN BEHANDELING PIJN?
Een behandeling is niet gevoelloos maar iedereen reageert er anders op, wij hebben een aangename behandeltechniek en gebruiken in overleg een veilige verdoving waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is.

HOE LANG BLIJFT PERMANENTE MAKE-UP ZITTEN?
De meeste permanente make-up blijft gemiddeld 1 tot 4 jaar zitten afhankelijk van de plaats, behandeling en huid en zal in de loop van de tijd vervagen. Dit komt mede door de natuurlijke cel vernieuwing en invloed van Uv-licht. De huid van ieder individu is echter anders, waardoor de pigmentatie bij sommige mensen meer dan 10 jaar blijft zitten.

ZIJN DE NAALDEN HYGIËNISCH?
Bij elke behandeling wordt er nieuwe steriele naald gebruikt. De naald word vlak voor de pigmentatie uit de steriele verpakking gehaald. Ook bij de tweede en derde behandeling word er wederom een nieuwe naald gebruikt. Wij zijn GGD gecertificeerd en werken uitsluitend volgens de richtlijnen van de GGD.

WAAR MOET IK OP LETTEN VOOR DE BEHANDELING?
Minimaal 24 uur van te voren geen alcohol nuttigen. Alcohol maakt het bloed dunner, waardoor het pigment minder goed zal hechten. Ruim 24 uur voor de behandeling geen bloedverdunners gebruiken (o.a. aspirines). Overleg eventueel met uw arts omtrent het eventueel overslaan van de medicatie. Pijnstillers zoals paracetamol mogen wel genomen worden. Gaat de huid zwellen na de behandeling? Er kan een eventuele zwelling optreden, maar deze verdwijnt meestal binnen 24 uur. U kunt uw dagelijkse activiteiten gewoon hervatten na de behandeling.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN PERMANENTE MAKE-UP EN EEN TATOEAGE?
Op het oog lijkt permanente make-up het zelfde als tatoeëren. Het grote verschil zit hem in het gebruik van de naalden en het pigment. Permanente make-up gaat tot de eerste huidlaag en bij tatoeëren gaat men in de derde huidlaag. Doordat bij tatoeage de naald dus dieper gaat wordt de pigment ingekapseld door vetcellen en zal deze dus bijna niet meer vervagen. Het grote voordeel bij  permanente make-up is juist dat het vervaagd zodat het na verloop van tijd nog aangepast kan worden.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN MEDISCHE PIGMENTATIE EN PERMANENTE MAKE-UP?
Het verschil tussen een medische pigmentatie en permanente make-up is dat de pigmenten bij de medische pigmentatie een camouflerende functie hebben en bij permanente make-up niet , het wordt met een andere techniek ingezet. Medische pigmentatie wordt bij ons nog niet uitgevoerd.

IK KRIJG BINNENKORT CHEMOTHERAPIE, IS PERMANENTE MAKE-UP IETS VOOR MIJ?
Permanente make-up zorgt ervoor dat de wenkbrauwen nog steeds zichtbaar zijn wanneer uw eigen wenkbrauwharen uit gaan vallen na de chemotherapie. U kunt permanente make-up het beste laten aanbrengen voordat u aan de therapie begint. Voor ons is het prettig dat wij u nog kunnen zien wanneer alle wenkbrauwharen nog aanwezig zijn zodat we de behandeling hierop kunnen aanpassen. Breng uw behandelend arts op de hoogte van de behandeling die u wilt ondergaan.

HEEFT U DIABETES?
Bij diabetes en suikerziekte, is permanente make-up in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing.

HEBT U LAST VAN EEN KOORTSLIP (HERPES SIMPLEX)?
Als er regelmatig een uitbraak voorkomt is het af te raden een lippigmentatie uit te laten voeren. Er zit rond de lippen al littekenweefsel ten gevolge van eerdere wondjes. Op deze plaatsen zal het pigment moeilijker pakken, met als gevolg dat er een rafelige lipliner ontstaat. Als de koortslip af en toe voorkomt (1 tot 2 maal per jaar) is een liplijn geen probleem. U moet wel de nodige voorzorgmaatregelen in acht nemen (5 dagen voor de PMU behandeling Zovirax tabletten innemen of behandelen met Zovirax crème , + 1 week nabehandelen met Zovirax crème)

KAN IK CONTACTLENZEN DRAGEN TIJDENS EN NA DE BEHANDELING?
Nee u kunt geen contactlenzen dragen tijdens de behandeling. Indien U lenzen draagt, breng Uw bril mee de dag van de behandeling. Contactlenzen kunt U weer dragen wanneer er geen korstjes meer zijn.

HEEFT U OUDE PMU?
Wanneer er nog oude PMU in de huid aanwezig is verzoeken wij u dit bij het maken van een afspraak te melden. Graag ontvangen wij namelijk een foto om te zien of wij dit kunnen behandelen. In sommige gevallen zit oude PMU dermate scheef of raar van vorm dat dit niet gecorrigeerd kan worden. Ook niet alle kleuren zijn corrigeerbaar en in dat geval zal het eerst verwijderd moeten worden door middel van tattoo removal behandeling of door middel van laser. Kwaliteit bieden is waar wij voor staan en dat betekent dat er geen behandeling zal plaats vinden wanneer er geen optimaal resultaat haalbaar is. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat pigment minder goed pakt na een laser of removal behandeling.

VERGUNNING & HYGIENE
Schoonheidssalon Every-Body  is GGD gekeurd. Daarmee voldoen wij aan de zeer strenge hygiëneregels van het Ministerie van Volksgezondheid permanente make-up en hebben we een vermelding op de website van http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl dit betekent dat er strikt veilig en hygiënisch wordt gewerkt.

PMU IS NIET VOOR IEDEREEN GESCHIKT
Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is! Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem ( rond het te behandelen gebied ), psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollings middelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts.
Permanente make up behandelingen zijn ook niet mogelijk tijdens zwangerschap. Dit is mogelijk vanaf 6 maanden na de bevalling en wanneer u borstvoeding geeft vanaf 6 maanden na de laatste voeding.

PMU EN VAKANTIE
Het is niet slim om vlak voor een zonvakantie permanente make up te laten zetten, dit omdat de eerste 10 dagen na de behandeling de wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cap/zonnebril te dragen, indien u deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zult u een stuk minder lang plezier hebben van uw permanente make up.

Twijfelt u ergens over of heeft u vragen neem dan gerust contact op!

 

BEHANDELINGEN

HUIDVERZORGING

Nimue Core Behandeling     € 49,95

Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.

VOOR-NA6

Nimue Support Behandeling     € 64,95

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Inclusief gezichtsmassage.  Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Nimue Deluxe Behandeling     € 79,95

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

VOOR-NA2

Nimue Glycolic Behandeling     € 79,50

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

VOOR-NA5

HUIDVERJONGING

Nimue Microneedling / Mesotherapie vanaf € 49,95

Behandeling waarbij aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door de Fusion Pen, waarbij ultrafijne naaldjes de huid op een gecontroleerde manier beschadigen. Door specifieke werkstoffen in de huid te brengen zal de huid gladder worden en zichzelf verjongen door collageen aanmaak. De beste optie bij een gepeelde huid voor de meeste huidverjonging. Een kuur wordt zeker aangeraden voor het beste en mooiste resultaat.

VOOR-NA7

Nimue Moisture Boost Treatment     € 79,50

Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans herstelt en de stofwisseling geoptimaliseerd.

Nimue Anti Wrinkle Treatment     € 64,95

Complete behandeling voor rimpelvermindering bij de rijpere huid met eventueel zonbeschadiging. Voorziet de huid van comfort en verzadigt de droge huid.

HUIDVERBETERING

Nimue Peel Intens     € 74,95

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden! Een schilfering kan optreden na ca. 2 dagen gedurende 1 a 2 weken.

VOOR_NA

NIMUE-SRC™     € 82,50

De nieuwe NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

Nimue SRC Problematic Skin     € 82,50

Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.

VOOR-NA4

Nimue SRC Hyperpigmented Skin     € 82,50

Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.

VOOR-NA3

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin     € 82,50

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

test-tubes-2

Prijslijst Nimue Behandelingen

Verstevigend

Cellulite behandeling inclusief pakking
Buste behandeling

Reinigend
Rugbehandeling
Lichaamspakking
Lichaamspakking gedeelte
Lichaamspeeling
Peeling rug/schouders

Ontspannend
Complete lichaamsmassage
Deze massage wordt uitsluitend aan dames gegeven.

Deelmassages

Voor de heren: massage nek / rug / schouders

Prijslijst Lichaamsbehandelingen

Huid verbeteren met injecties

De meest bekende en populaire niet-chirurgische behandelingen zijn die
met ‘Injectables’. Injectables zijn middelen als botuline toxine of fillers die in de huid worden geïnjecteerd om het uiterlijk te verbeteren of bepaalde (medische) klachten, zoals migraine of overmatig transpireren te behandelen. De meest bekende injectables zijn Botox en Restylane.

Omdat het prettig is een vertrouwd adres voor kleine en terugkerende behandelingen in de buurt te hebben, hebben wij in onze salon ruimte gecreëerd waar u voor injectables terecht kunt.

Botox

Eén van de meest gebruikte injectables om o.a. rimpels te behandelen is botuline toxine type A. Botuline toxine is een eiwit-complex dat gedurende een aantal maanden de kracht van de spier, waarin het gespoten wordt, vermindert. De huid die boven de spier ligt komt zo tot rust en de aanwezige rimpels zullen in die maanden sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Met name rimpels in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen (de fronsrimpels) en de kraaienpootjes rond de ogen kunnen met Botox erg goed worden behandeld. Bij juist gebruik ziet een gezicht er natuurlijk en ontspannen uit.

Fillers, Restylane (hyaluronzuur)

Bij Every-Body wordt alleen gebruik gemaakt van veilige, 100% afbreekbare, middelen. Voor het behandelen van rimpels, zoals de neus-lippenplooi (van de zijkant van de neus naar de mondhoeken), de bovenlip-rimpels en rimpels op de wangen kan het beste gebruik worden gemaakt van een hyaluronzuur.

Natuurlijk resultaat met hyaluronzuur

Bij Every-Body wordt u behandeld volgens de methoden van drs. Tom van Eijk. De door hem ontwikkelde revolutionaire injectietechnieken zorgen voor meer natuurlijke resultaten met een langere werkingsduur. Dat komt omdat zijn technieken erop zijn gericht om, waar nodig, de huid te verstevigen in plaats van alleen maar op te vullen. Een advies en behandeling op maat is essentieel voor een natuurlijk resultaat.


Restylane-Skinboosters3

Huidversteviging in plaats van vulling – natuurlijk en veilig

Huidversteviging wordt gerealiseerd met de Skinboosters gemaakt van hyaluronzuur. Hiermee kan de huidkwaliteit worden verbeterd door diepe hydratatie van binnenuit. De huid wordt steviger, elastischer en gladder. Dit geeft uw huid haar verfrissende en energieke uitstraling terug. Huidversteviging door middel van de Restylane Skinboosters is een zeer effectieve behandeling van de huid in het gezicht. Maar bijzonder goede resultaten zijn tevens te bereiken door een behandeling van de handen of het decolleté. Naast rimpel- en huidverstevigende behandelingen kunt u bij ons in Zuidland ook de kringen onder de ogen (wallen) of het verlies van volume in het gezicht laten behandelen.

Onze cosmetisch arts drs. M.P.C. van der Leelie heeft bij drs. van Eijk deze opleiding gevolgd en afgerond.

Bel gerust voor meer informatie

Prijslijst Specialisaties

Massages voor het gezicht
Klassieke massage
Penseel massage
Aroma therapie

Ontspannend
Complete lichaamsmassage
Deze massage wordt uitsluitend aan dames gegeven.

Deelmassages
Voor de heren: massage nek / rug / schouders

Overige massages
Hoofdhuid massage
Voet massage
Aroma therapie

Hot stone massages
Een heerlijke ontspanning voor gezicht en lichaam met holistische olie.
Gezicht, hals en decolleté
Lichaam (alleen voor dames)
Deel massages bijv. rug, nek en schouders

Prijslijst Massages

MINERALOGIE

maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, deze niet afsluit en daarnaast goed verdraagzaam zijn.

WAAROM KIEZEN VOOR MINERALOGIE?

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, conserveringsmiddelen, siliconen, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist. Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

 

Een glamoureus uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het Ecofriendly beleid. De oeverpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboerderijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aan 100% biologisch afbreekbaar.

Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en zinkoxide en titaniumoxide beschermen haar optimaal.

Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De foundations geven je een prachtige egale uitstraling, zonder dat de huid verstopt en je voelt het ook helemaal niet zitten.

Naast het uitgebreide vaste assortiment lanceert Mineralogie twee keer per jaar een trendcollectie. Deze seizoenscollectie bevat intense, opvallende of juist naturelle tinten voor ogen en lippen, afgestemd op de laatste modetrends.

fullsizeoutput_a64

 

 

 

 

 

 

Prijslijst Make (It All) Up

Handverzorging

Verzorgen en modelleren
Lakken
Handmassage
Peeling en handmasker
Paraffine pakking
Manicure compleet

 

Voetverzorging

Pedicure behandeling (duur 1 uur)
Pedicure per 15 minuten
Voetpakking/masker

Prijslijst Manicure & Pedicure

© 2015 Salon Every-Body, All Rights Reserved. Website developed by PN.NL Progressive Networks