Wat is de Monopen?

De Fusion Monopen behandelingen zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageenstimulatie d.m.v. de Multi-Needle of de Mono-Needle. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een Monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi-Needle

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt.

Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Mono-Needle

Ook kunnen zichtbare rimpeltjes worden
verminderd met de nieuwe mono-needle. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels!

Ongeacht of je volume wenst, verstrakking of een gladdere huid, de skin needling pen heeft de ultieme oplossing!

Monopen indicaties:

Verslapte, rijpere huid

Fijne lijntjes en rimpels

Volumeverlies

Grove poriën

Littekens

Fusion Monopen behandeling

Voordat de Monopen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De Monopen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

Indien gewenst kan er op een uiterst gevoelige huid gebruik worden gemaakt van een verdoving. Deze dient u wel zelf mee te nemen van uw apotheek. Bijvoorbeeld Emla creme.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter en extra te hydrateren. Met Nimue Sun C 40 of 50 en het Nimue super hydrating masker.

Het resultaat

De Monopen behandeling stimuleert collageen. Dit procces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken.

Uw specialist(e) zal u hierover inlichten.

Herhaling

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal uw huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3 weken.

Prijslijst Specialisaties