Huid verbeteren met injecties

De meest bekende en populaire niet-chirurgische behandelingen zijn die
met ‘Injectables’. Injectables zijn middelen als botuline toxine of fillers die in de huid worden geïnjecteerd om het uiterlijk te verbeteren of bepaalde (medische) klachten, zoals migraine of overmatig transpireren te behandelen. De meest bekende injectables zijn Botox en Restylane.

Omdat het prettig is een vertrouwd adres voor kleine en terugkerende behandelingen in de buurt te hebben, hebben wij in onze salon ruimte gecreëerd waar u voor injectables terecht kunt.

Botox

Eén van de meest gebruikte injectables om o.a. rimpels te behandelen is botuline toxine type A. Botuline toxine is een eiwit-complex dat gedurende een aantal maanden de kracht van de spier, waarin het gespoten wordt, vermindert. De huid die boven de spier ligt komt zo tot rust en de aanwezige rimpels zullen in die maanden sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Met name rimpels in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen (de fronsrimpels) en de kraaienpootjes rond de ogen kunnen met Botox erg goed worden behandeld. Bij juist gebruik ziet een gezicht er natuurlijk en ontspannen uit.

Fillers, Restylane (hyaluronzuur)

Bij Every-Body wordt alleen gebruik gemaakt van veilige, 100% afbreekbare, middelen. Voor het behandelen van rimpels, zoals de neus-lippenplooi (van de zijkant van de neus naar de mondhoeken), de bovenlip-rimpels en rimpels op de wangen kan het beste gebruik worden gemaakt van een hyaluronzuur.

Natuurlijk resultaat met hyaluronzuur

Bij Every-Body wordt u behandeld volgens de methoden van drs. Tom van Eijk. De door hem ontwikkelde revolutionaire injectietechnieken zorgen voor meer natuurlijke resultaten met een langere werkingsduur. Dat komt omdat zijn technieken erop zijn gericht om, waar nodig, de huid te verstevigen in plaats van alleen maar op te vullen. Een advies en behandeling op maat is essentieel voor een natuurlijk resultaat.


Restylane-Skinboosters3

Huidversteviging in plaats van vulling – natuurlijk en veilig

Huidversteviging wordt gerealiseerd met de Skinboosters gemaakt van hyaluronzuur. Hiermee kan de huidkwaliteit worden verbeterd door diepe hydratatie van binnenuit. De huid wordt steviger, elastischer en gladder. Dit geeft uw huid haar verfrissende en energieke uitstraling terug. Huidversteviging door middel van de Restylane Skinboosters is een zeer effectieve behandeling van de huid in het gezicht. Maar bijzonder goede resultaten zijn tevens te bereiken door een behandeling van de handen of het decolleté. Naast rimpel- en huidverstevigende behandelingen kunt u bij ons in Zuidland ook de kringen onder de ogen (wallen) of het verlies van volume in het gezicht laten behandelen.

Onze cosmetisch arts drs. M.P.C. van der Leelie heeft bij drs. van Eijk deze opleiding gevolgd en afgerond.

Bel gerust voor meer informatie

Prijslijst Specialisaties