MINERALOGIE

maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, deze niet afsluit en daarnaast goed verdraagzaam zijn.

WAAROM KIEZEN VOOR MINERALOGIE?

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, conserveringsmiddelen, siliconen, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist. Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

Een glamoureus uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het Ecofriendly beleid. De oeverpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboerderijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aan 100% biologisch afbreekbaar.

Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en zinkoxide en titaniumoxide beschermen haar optimaal.

Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De foundations geven je een prachtige egale uitstraling, zonder dat de huid verstopt en je voelt het ook helemaal niet zitten.

Naast het uitgebreide vaste assortiment lanceert Mineralogie twee keer per jaar een trendcollectie. Deze seizoenscollectie bevat intense, opvallende of juist naturelle tinten voor ogen en lippen, afgestemd op de laatste modetrends.

fullsizeoutput_a64

 

 

 

 

 

 

Prijslijst Make (It All) Up