GECONTROLEERDE SKIN RESURFACING

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in het concept van gecontroleerde skin resurfacing. pHformula is de meest ontwikkelde productlijn als het gaat om het verwerken van verschillende zuren en actieve werkstoffen in één formule.

pHformula werkt niet met klassieke chemische peelings, maar met gecontroleerde skin resurfacing. Klassieke chemische peelings veroorzaken hoofdzakelijk vervelling en irritatie van de huid. Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier celaanmaak, waarbij vervelling en irritatie wordt beperkt.

pHformula is dermatologisch ontwikkeld en behandelt op een succesvolle manier diverse huidproblemen, zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en chronische roodheid.

  1. Dermatologisch getest
  2. Optimale huidverbetering
  3. Dierproefvrij
  4. Geen kleurstoffen
  5. Geen lanoline of minerale oliën
  6. Non-comedogeen
  7. Parabeenvrij conserveringssysteem

 

PHARMA-COSMECEUTISCHE PRODUCTLIJN

Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier de celaanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis. pHformula heeft het gecontroleerde skin resurfacing concept ontwikkeld voor vier verschillende huidproblemen. Daarnaast heeft pHformula per huidprobleem verschillende behandelingen ontwikkeld, zodat er van zeer oppervlakkig tot diep in de huid behandeld kan worden. De verschillende concentraties werkstoffen zorgen voor een gerichte opname in de specifieke delen van de huid. Het effect van de gecontroleerde skin resurfacing is niet enkel afhankelijk van de keuze, oorsprong of concentratie van de actieve werkstoffen. Ook de toevoer van de werkstoffen en het beperken van huidirritatie is van groot belang voor een optimaal resultaat.

pHformula werkt met actieve werkstoffen, waarbij zuren, vitamines, anti-oxidanten, ontstekingsremmers, aminozuren en sporenelementen zijn verwerkt in het unieke PH-DVC delivery complex. Deze formule stimuleert de activiteit van de diverse actieve werkstoffen voor een optimaal resultaat. Ook is het in staat om de negatieve bijverschijnselen, zoals vervelling en irritatie, door diverse zuren te verminderen.

OPBOUWEN VAN LAAGJES EN “LEAVE ON” FORMULE

De behandelingen van pHformula worden opgebouwd in verschillende lagen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

PRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK

De pre en post resurfacing producten van pHformula zijn allemaal gebaseerd op het unieke PH-DVC delivery complex. Door dit unieke systeem komen ook de thuisproducten in de diepere lagen van de huid. Om een optimaal resultaat te behalen is het dan ook van groot belang om naast de professionele behandeling ook de thuisproducten van pHformula te gebruiken.