In 1881 opent Théophile LeClerc, gerenomeerd apotheker, zijn apothekers-laboratorium in het voorname centrum van Parijs. Als liefhebber van kunst en schone zaken levert hij zich in de middeleeuwse gewelven van zijn kelder van zijn laboratorium over aan allerlei alchemistische praktijken. Na lang volhoudend werken ontwikkelt hij een rijstpoeder van een uitzonderlijke lichtheid en fijnheid.

La Poudre Dermophile T.LeClerc.

Het ingenieuze fabricageproces met het gebruik van zuivere en steriele bestanddelen is tot op heden een zorgvuldig bewaard geheim gebleven. Oorspronkelijk uitsluitend verkrijgbaar als “poudre libre”en “poudre compacte”, losse en compacte poeder.
Verpakt in prachtige matzilveren en gouden doosjes met de allure van deze tijd biedt Poudre L.LeClerc een ongelooflijk palet kleuren:

Meer dan 20 losse en 15 kleuren compacte poeder.

Delicate en subtiele kleuren met exotische namen geven iedere vrouw de mogelijkheid haar ideale teint aangepast aan haar huidskleur, licht, rossig of bruin te vinden: voor overdag of ’s avonds, in de zomer of winter. Er zijn duizend en één combinaties mogelijk.

Als echt zuivere rijstpoeder kan niets met Poudre T.LeClerc wedijveren wat betreft het weerkaatsen van het licht en het corrigeren van kleine onvolmaaktheden van de huid, het modelleren van het gezicht, waarbij hij elke teint doet opleven.
De poeder heeft een fantastische houdbaarheid, trekt niet en matteert de huid de hele dag door, met als resultaat een zachte perzikhuid.

Dankzij al deze kwaliteiten is Poudre T.LeClerc mondiaal dé aanbevolen poeder geworden voor professionele visagisten, grimeurs, sterren en topmodellen.

Niet alleen heeft T.LeClerc poeders maar ook een complete make-up lijn in zijn assortiment. Twee keer per jaar brengt T.LeClerc een zeer aparte, gelimiteerde lijn uit afgestemd op de seizoenen.

Het assortiment van T. LeClerc gaat er uit bij ons. Wij verkopen nu onze laatste restanten met 30% korting.