fullsizeoutput_a62

Wij werken met het merk MINERALOGIE. Dit is een 100% minerale make-up lijn. Mineralogie sluit de huid niet af en is daardoor goed verdraagbaar.

Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in de make-up, zoals talk, conserveringsmiddelen, siliconen, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren ze het juist.

Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

Een glamorous uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het Ecofriendly beleid. De omverpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier, afkomstig van duurzame boomboerderijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar. Plantenextracten en natuurlijke olien voeden de huid en zinkoxide en titaniumdioxide beschermen haar optimaal.

Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De foundations geven je een prachtige egale uitstraling, zonder dat het de huid verstopt en je voelt het ook helemaal niet zitten.

Naast het gebruikelijke assortiment lanceert Mineralogie twee keer per jaar een trendcollectie. Deze seizoenscollectie bevat intense, opvallende of juist naturelle tinten voor ogen en lippen, afgestemd op de laatste modetrends.

Wij worden door Mineralogie ook met regelmaat “bijgeschoold” om de nieuwste trends op de juiste manier te hanteren.

Ook nieuwsgierig geworden wat Mineralogie voor u kan betekenen?

Maak een afspraak voor een make-up. De prijzen vindt u hieronder vermeld.

 

Make (it all) up

Touch Up na behandeling € 6,95
Dagmake-up  € 15,00
Business/Sollicitatie make-up € 19,95
Party make-up € 47,50

Make-up les per uur per persoon  € 25,00

Proef- en Bruidsmake-up  € 89,95

Wilt u dat wij op lokatie komen?
Kosten binnen Zuidland € 8,50
Kosten buiten Zuidland  € 8,50€ 0,95 per km v.v.