Schoonheidssalon Every-Body

is opgericht op 14 december 1991 te Hellevoetsluis. Eigenaresse Daniëlle van der Kamp startte op die datum een van de grootste salons in Hellevoetsluis. Een salon die service en kwaliteit boven alles stelt. Als de klant tevreden en met een goed gevoel uitkeek naar de volgende behandeling was het pas goed genoeg voor haar, en dat is nog steeds zo.

De salon is nu nog meer uitgebreid met merken en behandelingen. In 2004 is de salon, na een intense verbouwing, verhuisd naar Zuidland. Gelegen in een rustige omgeving naast het voormalige gemeentehuis is het goed toeven in deze salon.

Over de indeling is nagedacht. Veel licht en ruimte en kleuren als blauw en notenhout geven de klanten een gevoel van welbehagen. Een mooie en ruime receptie met verkoopruimte, twee grote behandelkamers en een hele gezellige wachtruimte die in de zomer in verbinding staat met de tuin waar men ook kan zitten. Klanten van Every-Body genieten van alle luxe en comfort die men maar kan wensen.

In de winter vloerverwarming, in de zomer airconditioning en eventueel onder het genot van een kop koffie, thee of iets fris nagenieten van uw behandeling, Daniëlle zorgt er voor dat het aan de klant niets ontbreekt.

Op gebied van huidverbetering en huidverjonging bent u hier aan het juiste adres. Every-Body IS huidverbetering. Vraag naar de vele mogelijkheden op gebied van huidproblemen. Samen met u gaan we werken naar het best haalbare resultaat.

Kortom: bent u op zoek naar luxe, comfort, uitstekende behandelingen en pure verwennerij?

Kom dan langs voor een afspraak of informatie of bel.

Schoonheidssalon Every-Body…….voor iedereen! Voor elk huidprobleem!